Nahajamo se v Reki na Labinski 51A (zgradba Kantrida Rio).

Zobozdravstvena ordinacija Dentico je sodobna zobozdravstvena ordinacija, urejena in opremljena po najvišjih mednarodnih standardih. V prijetnem ambientu bo prijazno in strokovno osebje naredilo vse, da se boste počutili skoraj kot doma.

Smo mlada zobozdravstvena ordinacija, ki jo sestavlja tim visoko usposobljenih in izkušenih strokovnjakov pod vodstvom dr. Nevena Crepulje, ki je bil po uradnih anketah že dve leti zapored izbran za enega najboljših zobozdravnikov na Hrvaškem. Vedno se zavedamo dejstva, da naši pacienti niso le zadovoljni s svojim novim nasmehom, ampak se tudi počutijo udobno ves čas zdravljenja. Ukvarjamo se s sodobnim zobozdravstvom, ki vključuje najnovejše materiale in pripomočke ter vseskozi spremljamo napredek stroke na domačih in mednarodnih kongresih ter seminarjih. Vse to, v kombinaciji s sodobno opremo in najboljšimi materiali na trgu, naredi naše delo sinonim za kakovost.

Radi imamo svoje delo in naše navdušenje je vidno v nasmehih vseh naših pacientov.

Najpomembnejše za nas je zdravje zob, njihova funkcija ter vrhunska kvaliteta in popolna estetika – lep nasmeh. Zagotavljamo individualen pristop in posebno nego, da preženemo strah in slabe izkušnje.

Da bi dosegli ta cilj, nudimo celovito storitev načrtovanja preiskav, diagnostike in zdravljenja, ki ustreza vsem potrebam naših pacientov.

Pri nas lahko opravite BREZPLAČEN PREGLED, s katerim lahko vsakdo brez obveznosti preveri zdravje svojih zob.